Innkalling til årsmøte i Elveli Kjøre- og Rideklubb

Postet av Styret den 21. Jan 2021

Innkalling til årsmøte i Elveli Kjøre- og Rideklubb 2021


Styret innkaller herved til årsmøte i Elveli Kjøre- og Rideklubb.

Årsmøtet avholdes søndag 14.03.2021 over Zoom. Invitasjon til Zoom publiseres sammen med saklisten.


Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest mandag 22.02.21 til elvelikr@gmail.com .

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside http://ekr.idrettenonline.no/ og sendes ut på mail til våre medlemmer.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Elveli Kjøre- og Rideklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Elveli Kjøre- og Rideklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Elveli Kjøre- og Rideklubbs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Maren Kinn kontaktes på 40107637 eller via klubbens mail elvelikr@gmail.com


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret  Årsberetning EKR 2020.pdf

Innkalling til årsmøte i EKR.pdf


0 Kommentar

Grønt Kort kurs januar 2021

Postet av Styret den 5. Jan 2021

Sørkedalen Rideklubb arrangerer Grønt Kort kurs mandag 18. og søndag 24. januar. Hovedkurset foregår digitalt mandagen fra klokken 18.00 til 20.00. Ridedelen på søndagen vil bli holdt på både Stubberud Gård og Elveli Hestesportsenter hvor det er mulig å bruke Nordmarka Rideskole sine hester. Kurset er åpent for alle men medlemmer av Sørkedalen Rideklubb og Elveli Kjøre- og Rideklubb prioriteres ved påmelding innen 12. januar. 

Invitasjonen finner du på Sørkedalen Rideklubb sin nettside, eller ved å følge denne linken.


For spørsmål angående Grønt Kort kurs, ta kontakt med oss på elvelikr@gmail.com


0 Kommentar

Egentrening i bueskyting til hest i januar

Postet av Styret den 5. Jan 2021

På grunn av retningslinjene for å holde koronasmitten nede i Oslo ser vi oss nødt til å utsette de planlagte kursene i bueskyting for hest inntil videre. 

I januar vil vi derfor tilby egentrening for ridende bueskyttere i uke 1 og uke 3. Det vil si 9.-10. januar og 23.-24. januar. Egentreningen vil vare i 30-45 minutter på ridebanen med maks 3 ekvipasjer som rir samtidig. Det koster 200kr for leie av hest for medlemmer av EKR og/eller OBS, og 500kr for ikke-medlemmer. Rabattkoden for medlemmer finnes på EquiBooker før utsjekk. 

For å overholde retningslinjene anbefales det at du tar med en person fra din egen kohort som kan hjelpe deg til å hente frem pilene. Første pulje starter klokken 10, andre klokken 11 og tredje klokken 12. Da er det regnet med et kvarter mellom hver pulje hvor alt av utstyr vil bli spritet ned og desinfisert.


MERK! For å kunne delta på egentreningen setter vi et krav om at du deltok på et av introkursene vi satte opp i høst. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker og det vil bli sjekket opp. Er du usikker på om du skal være med eller ikke så send en mail til elvelikr@gmail.com eller ring Maren Kinn direkte på 40107637.


Booking av plass på egentreningen gjøres via EquiBooker


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline